Опитайте се да избегнете полагането на клетва в този лош

...
Опитайте се да избегнете полагането на клетва в този лош
Коментари Харесай

Най-лошата дата за сватба през 2022 година

Опитайте се да избегнете полагането на клетва в този неприятен ден.

Венера е единствената планета, свързвана за връзки и брак. Така че главното предписание, когато преценявате дали това е най-хубавият ден за взимане на значимо решение за партньорство (или, в този случай, най-лошото), е да видите какво прави планетата на любовта през този интервал от време. И има един трагичен ден през 2022 година, когато Венера ще бъде в много сложна позиция. Това е времето на нейното съдействие със Сатурн във Водолей. Какво прави този ден не най-хубавият за отговора: „ да, съгласен/а съм “.

И по този начин в края на краищата, какво е това: най-нещастната дата за женитба през 2022 година?
Кои са най-хубавите дати за женитба през 2022 по отношение на китайския хороскоп
Най-щастливите дати в китайския лунен календар, които включват китайска Нова година, се трансформират всяка година въз основа на комплицирани изчи...
Прочети повече
28 март е най-лошата дата за сватба през тази 2022 година Но ето какво се случва, когато Венера и Сатурн се синхронизират. Тези две планети не могат да бъдат по-различни: Венера съставлява обич, единение и партньорство, до момента в който Сатурн съставлява граници, ограничавания и стрес. Когато тези две планети се синхронизират на 28 март, изражението на Венера ще бъде лимитирано, което ще затрудни изразяването на всевъзможни любовни усеща.

Астро прогноза за 28 март 2022 година с пояснения:

Венера ще бъде във закрепения въздушен знак на Водолей, което не е безусловно мястото, където тя има мощ. Тя се усеща най-комфортно в Телец, Везни и Риби. Във Водолей Венера остава настрани. Ето за какво в този миг е доста по-трудно да се откри връзка с околните. Венера също ще бъде по-заета с всевъзможни хрумвания. Нека това време бъде отдадено на размисъл. Забавете темпото и помислете деликатно, преди да предприемете съществени сантиментални ходове.

Въпреки че този пренос не е съвършен за започване на нова връзка, въпреки всичко си коства да ревизирате в кой астрологичен дом на Водолей попада вашата рождена карта. Както и да е, това е много замъглено и в последна сметка не е неповторимо. И в двата разновидността не можем да кажем сигурно по какъв начин ще повлияе на вас персонално съответстват на Венера и Сатурн. В последна сметка всеки човек ще изживее тази сила по друг метод. Въпреки че 28 март 2022 година може да е трагичен за някой непосредствен до вас, само че може да е най-хубавият ден за вас и вашия сътрудник да се ожените.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР