Опитът за постигане на GUINNESS WORLD RECORDS™ световен рекорд ще

...
Опитът за постигане на GUINNESS WORLD RECORDS™ световен рекорд ще
Коментари Харесай

Поставяме рекорд по едновременно чукане на дърво – на петък 13-и

Опитът за реализиране на GUINNESS WORLD RECORDS™ международен връх ще се организира в 18 ч. пред НДК

В опит да преборят каръка и реализиран GUINNESS WORLD RECORDS™ международен връх за най-вече хора, чукащи на дърво по едно и също време, проведен от застрахователна компания ДЗИ, могат да се включат всички поданици и посетители на София на „ съдбовния “ петък, 13 август пред Националния замък на културата.
ДЗИ се изправя против поверията за неприятния шанс и дава опция на всички участници в върха да трансфорат съдбовната дата в свое щастливо число. Опитът за връх ще се реализира във времето от 18 до 19:30 ч. Включването в върха ще стане с по едно и също време почукване върху специфични дървени маси, ситуирани в пространството пред НДК, а участници и аудитория ще бъдат подгрявани от водещата Катерина Евро, както и от голям брой познати лица – инфлуенсъри и специфични посетители.
Фатална дата ли е петък 13-и и опасява ли се българинът от нея? Според доктор Иглика Мишкова от Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при Българска академия на науките нумерологията и страхът от съответни дати са навлезли по-късно в съзнанието на българите, тъй че концепцията за съдбовния петък 13-и е относително нова у нас.
Според доктор Мишкова българският народ е извънредно религиозен, а петъкът обичайно е бил „ неприятен ден “, свързван с редица ограничавания, отнасящи се най-вече за активността на дамите. В предишното, както и през днешния ден, доста хора прецизно следват избрани правила, какво може да се прави в или към дома, какво би трябвало или не би трябвало да се внася в него. Много публикувано поверие и до през днешния ден е, че нищо не би трябвало да се предава през прага на вратата. Традицията да се чука на дърво има разнообразни пояснения, само че едно от най-разпространените е да създадеш звук, с цел да не те чуе дяволът и осуети проектите ти.
ДЗИ предлага новаторски, занимателен и удобен метод на всички участници да се оправят със своя карък и в действителност да защитят дома си. Всеки участник, присъединил се на 13 август пред НДК в най-голямото блъскане на дърво, ще получи 35% отстъпка от имуществена застраховка „ Комфорт за дома “.
Същата отстъпка ще е годна и за всеки един, посетил специфичния уеб страница на върха – dachukamnadarvo.com и „ чукнал “ 35 пъти цифрово. Веднага по-късно участникът в онлайн интензивността би трябвало да се записва в уеб страницата, с цел да се възползва от полагащата му се отстъпка до края на годината.
„ В ДЗИ целеустремено работим над това да убедим хората, че най-хубавата застраховка против неприятен шанс е в действителност самата застраховка, а не десетките разнообразни суеверия, на които се осланяме с вяра да не ни сполети някоя неволя. В миналите три години реализирахме няколко акции, които се съсредоточаваха върху най-разпространените суеверия, в които българите имат вяра. Този път ще чукаме на дърво за шанс. Ако даже и половината от участниците сключат застраховка, вместо да търсят дърво, на което да почукат, с цел да се предпазят, значи сме изпълнили задачата си “, разяснява идното събитие Мила Миленова, шеф „ Корпоративни и маркетингови връзки “ на ДЗИ и кънтри информационен управител на KBC Груп в България.
Опитът за реализиране на GUINNESS WORLD RECORDS международен връх за най-вече хора, чукащи на дърво по едно и също време е следващият епизод от акциите за „ ликвидация “ на застраховки на ДЗИ „ Черен петък 13 “, последваща предходните акции за всеобщо чипиране на черните котки против неприятен шанс, онлайн магазина за продукти срещу уроки и играта за най-късметлийската Vespa на света.

Повече информация можете да намерите на
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР