Опитът за подмяна на дневния ред в България е факт.

...
Опитът за подмяна на дневния ред в България е факт.
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Сидеров продължава с провокациите, този път пред сградата на БНТ

Опитът за замяна на дневния ред в България е реалност. След като националният представител Волен Сидеров се държа извънредно непочтено в предаването ''Референдум'', сега той и симпатизанти на неговата партия ''Атака'' стачкуват пред постройката на Българската национална телевизия, тъй като Управителният съвет на Българска национална телевизия е решил да не го допусне до присъединяване в предаването ''Панорама'' довечера.

Привържениците на партия ''Атака'' и в частност на самия Сидеров, упорстват той да бъде позволен до присъединяване в предаването ''Панорама'', a за тази цел си служат със виковете: ''Волен, Волен'', ''турци сте'', ''смешни сте''. Същите, заявяват, че няма да си тръгнат от пространството към Българска национална телевизия, до момента в който генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков не пристигна на място и не даде пояснение за какво Волен Сидеров не е позволен до присъединяване в ''Панорама''. В хода на митинга си, протестиращите започнаха да желаят и оставката на Емил Кошлуков.

Необясним миг в развиването на протичащото се е, че чиновници на Българска национална телевизия стоят пред постройката на малкия екран и не стопират да дават отговор на въпросите от страна Сидеров, протестиращи и тези на репортера на партийната му телевизия ''Алфа'', които въпроси в огромната си част се повтарят, а също по този начин и са с много провокативен темперамент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР