Опитът за парламентарен дебат по немаловажния въпрос за армейските имоти

...
Опитът за парламентарен дебат по немаловажния въпрос за армейските имоти
Коментари Харесай

Гьобелс, Сталин, хан Омуртаг и военните имоти

Опитът за парламентарен спор по немаловажния въпрос за армейските парцели трансформира пленарната зала в полигон за словесни престрелки сред военния министър Красимир Каракачанов (лидер на ВМРО) и отлъчените от " патриотичната " коалиция депутати от " Атака ". Отношенията сред някогашните сътрудници постоянно ескалират до парадокс, а най-удобната сцена на " войната " е Народното събрание, където постоянно изнасят своите представления.

В четвъртък тематиката бе " Продавал ли е военният министър Каракачанов " острови, полуострови или жълти павета ". Депутатите от " Атака ", които към този момент са самостоятелни, издействаха чуването му в пленарна зала за ръководството на армейските парцели с отпаднала нужда.

МО от години не може да се оправи с ръководството на освободените парцели и стотици от тях пустеят и се разграбват. За сметка на това през годините министерството продаде или размени десетки апетитни парцели на също толкоз апетитни цени. Много от покупко-продажбите бяха обект на прокурорски инспекции, само че нередности или отговорни не бяха открити.

Охраната на парцелите за отпаднала нужда генерират всяка година и милиони разноски за защита. И до момента в който стотици парцели пустеят, година след година министерството харчи милиони за наеми на военнослужещите, защото няма задоволително ведомствени жилища.

Това е всъщност. Иначе в Народното събрание така наречен спор протече в присъщия махаленско-скандалджийски звук, с интервенция на Гьобел, Сталин и хан Омуртаг, както и спор към " продажбата " на Крим и Чукотка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР