Опитът за кражба е извършен на 12 март тази година

...
Опитът за кражба е извършен на 12 март тази година
Коментари Харесай

Осъдиха 29-годишен за опит да открадне анцуг от варненски мол

Опитът за кражба е осъществен на 12 март тази година от търговски обект на територията на мол във Варна. Подсъдимият, придружаван от собствен прочут, влезнал в състезателен магазин като носел в себе си черна раница, авансово облепена от вътрешната си страна с алуминиево фолио, с цел да не се засича от охранителните камери и да препятства задействането на алармите.

Докато дълготрайно време мерил голям брой облекла в пробната, той съумял да скрие марков спортен екип в раницата си. По-късно пред касовата зона той се появил с носено в ръка спортно долнище и изискал да разбере цената му, само че под претекст, че е прекомерно скъпо се отказал от покупка. Поведението на клиента в магазина се сторило подозрително на шефа и охранителя, които при напускането на обекта поискали да ревизират раницата му и по този начин действието останало незавършено. За случая била сигнализирана полицията.

29-годишният мъж е осъждан. По силата на реализирано и утвърдено от съда съглашение, на подсъдимия бе наложено наказване от 3 месеца отнемане от независимост, което да изтърпи при първичен общ режим. Разноските по делото също са в негова тежест. Съдебният акт е финален.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР