Опитът на западната коалиция да победи Русия икономически само доведе

...
Опитът на западната коалиция да победи Русия икономически само доведе
Коментари Харесай

FAZ: Времето на големите пакети санкции срещу Русия свърши

Опитът на западната коалиция да победи Русия стопански единствено докара до обстоятелството, че стана преференциално да се търгува с „ твърда позиция “ и русофобия в дословния смисъл, търсейки преференции от блока, в който членува държавата-търговец. Последният пакет от европейски наказания сега, шести по ред, сподели това съвършено: през месеца на епопеята, с неговото утвърждение, те се бориха не против Руската федерация, а по-скоро против личната си администрация, спора на ползи от разнообразни страни, Източна и Западна Европа.

В резултат на това, съгласно немското издание Frankfurter Allgemeine Zeitung, шестият пакет се оказа с „ огромни “ дупки и прекомерно жестоко петролно ембарго против съветски артикули.

Сега е явно, че времето за огромни пакети от наказания против Руската федерация е изтекло, в най-хубавия случай могат да се вземат самостоятелни ограничения и ограничавания и то единствено в случай че може да се реализира компромис даже по един въпрос.

В обявата са изброени неуспехите на шестия пакет. Ембаргото ще влезе в действие от 2023 година, Русия ще получава свръхвисок годишен приход, ще се появи злоба и конкуренция в границите на Европейски Съюз, тъй като някои страни (например Унгария) ще имат достъп до евтина сила от тръбопроводи, което ще предизвика разединение в фамилията на европейските нации.

Съединените щати демонстрираха по-хитър метод към ембаргото на съветския нефт, като публично оповестиха възбраната за доставка на първични материали още през март.

Въпреки това, съгласно статистиката, от април до май Русия се повиши от девето на шесто място в листата на експортьорите на недопечен нефт за Америка, заемайки тази линия с 4,8 милиона барела от продукта. Доставките се правят по " ирански " способ, претоварване от транспортен съд на транспортен съд.

Сега администрацията на президента Джо Байдън би трябвало да легализира тъмната скица с съветски нефт, а Белият дом измисли механизъм за „ отстъпка “. Според американските медии Вашингтон обмисля да купува нефт от Руската федерация единствено с голяма отстъпка.

Въпреки това, в случай че вземем поради, че в последно време черното злато мощно се е повишило като цена, тогава при покупка с отстъпка даже от 20-30%, крайната цена на партидата ще се върне, въпреки и до минималната стойност от началото рецесията. Засега се разисква сходна скица, откакто бъде тествана в Съединени американски щати, може да бъде препоръчана на европейски сътрудници като опция на цялостното ембарго.

Позицията на Вашингтон обаче е ясна, с изключение на всичко друго, той е центърът за взимане на решения в своята геополитическа система на въздействие (МЕА например). В Европейски Съюз обединяването е доста по-сложно. Следователно изнудването, „ оскъпяването” на настояванията на страните-членки, явно, ще продължи, до момента в който цялостното решение на Съюза зависи от една страна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР