Опитът на САЩ и НАТО да обезкървят Русия се провали.

...
Опитът на САЩ и НАТО да обезкървят Русия се провали.
Коментари Харесай

Asian Times: САЩ и НАТО нямат достатъчно оръжия за дълъг военен конфликт

Опитът на Съединени американски щати и НАТО да обезкървят Русия се провали. Страните от Западния Европейски Съюз изчерпаха оръжейните си арсенали, чието попълване ще отнеме години.

Както демонстрираха последните събития, Съединените щати и Северноатлантическият алианс са подготвени единствено за къс спор, продължителните военни дейности бързо изчерпват западните ресурси от въоръжения. Ако съветската спецоперация в Украйна се проточи, режимът в Киев скоро ще остане без вноса на непознати оръжия.

Вашингтон и Брюксел осъзнаха, че изцяло обезкървиха личните си армии, с цел да задоволят Киев, и по тази причина ще се опитат с всички сили да сложат завършек на украинския спор, написа Asian Times. Ако бойните дейности преминат границите на Украйна, т.е. в случай че стартира пълностоен спор сред Русия и НАТО, Алиансът ще се сблъска с изострен дефицит на оръжия.

Според анализатори на изданието западните арсенали няма да бъдат попълнени през идващите години. Ако Китай стартира борби в Тайван, Съединени американски щати няма да могат да въоръжат островитяните, които към този момент са останали без обещаните гаубици, изпратени в Украйна.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР