Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на

...
Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на
Коментари Харесай

Пеевски: Най-малкото, което Радев трябва да направи, е да замълчи

Опитът на Радев да трансферира проблемите от болната глава на хубавичко издава само боязън и политическа отпадналост. Това декларира ръководителят на Движение за права и свободи и на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, представен от пресцентъра на партията.

" С следващата покруса във Военновъздушни сили, в която в спокойно време България даде свидни жертви, поради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни офанзиви от негова страна в жанр “крадецът вика дръжте крадеца ” би трябвало да се отвърне единствено с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи поради него - да умират хора поради егото му. Най-малкото, което може да направи Радев, е да замълчи ", показва Пеевски.

" А ортаците му, с които той е привързан и със фамилни назначения и връзки - командващият Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров и бригаден военачалник Николай Русев, пълководец на 3-та авиобаза, неотложно да подадат оставки, в случай че в тях е останала воинска чест и достолепие ", добавя той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР