Опитът на Пари Сен Жермен да привлече мароканския национал Хаким

...
Опитът на Пари Сен Жермен да привлече мароканския национал Хаким
Коментари Харесай

От Челси не подали навреме необходимите документи за трансфер на Зиеш в ПСЖ

Опитът на Пари Сен Жермен да притегли мароканския национал Хаким Зиеш чартърен от Челси пропаднал, откакто Френската лига (ЛФП) отказала да ратифицира контракта на играча, съобщи за Агенция Франс Прес източник, непосредствен до договорката.

ПСЖ бе изискал от ЛФП да утвърди договорката, без значение че нужната документи пристигнала след крайния период на трансферния прозорец във Франция във вторник.

Клубовете от Лига 1 трябваше да изпратят всички договори на Лигата до 23:00 часа във вторник (полунощ българско време), преди да разполагат с спомагателен час за вписване на прехвърляния в системата на ФИФА, която валидира всички интернационалните прехвърляния. Зиеш бе минал медицински прегледи и клубовете бяха постигнали съглашение за преотстъпване на играча в парижани до края на сезона.

Въпреки това, съгласно източници, клубът от Висшата лига не съумял да изпрати нужните документи в точния момент за прекосяването на 29-годишното крило във френския гранд до приключването на крайния период. ПСЖ след това изискал от ЛФП особено утвърждение, което било отказано от Лигата. Роденият в Нидерландия Зиеш бе желан от ПСЖ за прибавяне на дълбочина в офанзивата на състава след напускането на испанския национал Пабло Сарабия в посока Уулвърхемптън Уондърърс по-рано през януари.

Лидерите в Лига 1, които играят с Байерн Мюнхен в първи осминафинал в Шампионската лига на 14 февруари, не привлякоха нито един нов футболист през зимния прозорец. Тимът се целеше и в централния бранител на Интер Милан Шкриняр от Словакия, само че той ще остане при „ нерадзурите “ до края на сезона, когато договорът му изтича.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР