Опитът на Лудогорец в европейскит тунири може да се окаже

...
Опитът на Лудогорец в европейскит тунири може да се окаже
Коментари Харесай

Станислав Генчев: "Лудогорец" може да победи ЦСКА с опит

Опитът на " Лудогорец " в европейскит тунири може да се окаже основен фактор в срещата с ЦСКА (Москва) в Лига Европа. Двубоят е първи от груповата фаза, като българския първенец приема съветския отбор. Според краткотрайния ментор Станислав Генчев е значимо " опитните футболисти да поведат останалите ".

" Имахме задоволително време да се подготвим за мача. Футболистите са позитивно настроени, а и те обичат тъкмо подобен вид мачове, тъй като " Лудогорец " е постоянен участник в евротурнирите. За да има триумф тимът в европейските мачове би трябвало да играем като един пестник ", посочи Генчев.

Според него новите футболисти, които са в " Лудогорец " от лятото стартират все по-бързо да се приспособяват към тима. " Мисля, че те получават и усещат поддръжка от всички ".

Противникът на " Лудогорец " ще бъде без няколко съществени футболисти, които са контузени преди срещата в Разград. Според Генчев това не оказва въздействие, както върху срещата, по този начин и в мотивацията на играчите.



" В европейските шампионати опитът играе роля и постоянно е огромен фактор. Ние би трябвало да наблегнем точно на него, откакто имаме по-опитен тим и да използваме неопитността на огромна част от играчите на ЦСКА. И назад, доста е значимо да бъдем спокойни. Надявам се по-опитните футболисти да поведат останалите и да се поздравим с триумф ", добави Генчев.

" Лудогорец " е в една група с съветския отбор, " Еспаньол " и " Ференцварош ", а съгласно Генчев програмата е добра, като се потегля с домашен мач.

" Всеки тим в групата ни е добър. Нямах никакви желания за противник, по-скоро беше значимото първият ни мач да бъде домашен в Разград. Програмата отреди да стартираме точно тук, което е хубаво ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР