Опитът на Кирил Петков да стопи ледовете между България и

...
Опитът на Кирил Петков да стопи ледовете между България и
Коментари Харесай

Каква цел преследват Македонстващите по телевизиите, които разглобиха Кирил Петков от критики

Опитът на Кирил Петков да стопи ледовете сред България и Северна Македония не се нрави на огромна част от анализаторите, които бълват рецензии за всяка крачка на новия министър председател.

Според проф. Ивайло Дичев обаче става въпрос за целенасочена акция.

Ето какво написа той

" Македонстващи по Нова: Пълен неуспех на визитата в Скопие, създали на Петков скъсен обред по посрещане, гледали го с ненавист, единствено вижте фрагментите!, през нощта някакви вдигнали транспарант, македонците лобирали, което си било корупция, само че евродепутатите били скептични, а по света на никое място не отразили българската аудиенция... няма нищо ново в новите начинания, македонците преднамерено бавели договарянията, с цел да ни стопират по пътя към европейския съюз (sic!?!), Петков бил първият общественик, който не поставил цвете на Гоце Делчев (да даде пояснение незабавно!), тъй като в Харвард не ги учат на български държавен интерес, а на технокрация... абе с една дума няма кой да пътува със самолета до Скопие.

На британски си има израз: shitstorm. Преживяваме го към този момент постоянно по разнообразни мотиви. Държавата ни затъва във въпросната субстанция. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР