Опитът ми казва, че ако обичате да спорите с мениджъри

...
Опитът ми казва, че ако обичате да спорите с мениджъри
Коментари Харесай

„Факторите“, от които инвеститорите трябва да внимават

Опитът ми споделя, че в случай че обичате да спорите с мениджъри на фондове или просто да дразните хората като цяло, един в действителност добър метод да извършите това е да започнете диалог за пасивно вложение.

Мениджърите на активи са склонни или да го обичат, и да настръхват от неспокойствие, в случай че не съумеете да го обичате толкоз, колкото те, или да го ненавиждате, тъй като те избират акции, с цел да си изкарват прехраната, а фондовете за следене на показатели им изяждат обяда, унижение на техния опит и даже, съгласно някои, усмиряване на пазарите.

Но има, несъмнено, трети метод сред влагането на парите ви в борсов показател против дребна такса от една страна и заплащането на деен управител сносно с вярата, че ще избере всички верни акции на другия и това е факторно вложение. За благополучие на тези с аргументирано увещание, това също е осеяно с противоречие.

Идеята зад факторното вложение е да се обединят акциите съгласно метода им на държание или съгласно вида компании, към к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР