Опитът да се отклони вниманието от преките изпълнители и отговорните

...
Опитът да се отклони вниманието от преките изпълнители и отговорните
Коментари Харесай

Според бившия шеф на Търговския регистър имало политически натиск за прикриване на виновните

" Опитът да се отклони вниманието от директните реализатори и виновните лица според подписаните контракти, ясно приказва за политически напън от избрани групи хора и следените от тях субекти ".
 Директорът на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова е подала оставка
Това декларира в подадената си оставка преди дни някогашният към този момент шеф на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова, оповестява БГНЕС.

В оставката си Даскалова не загатва имена нито на политици, нито на партии по отношение на политически напън от избрани групи хора, за които приказва.

Тя казва още, че преглежда оставката си като дълг поради блокирането на Търговския указател преди десетина дни. Даскалова подаде оставка на 17 август, повече от седмица след срутва на Търговския указател, а министърът на правораздаването Цецка Цачева я одобри. Това стана ден, откакто самата Цачева разгласи, че няма по какъв начин за станалото да не се поеме отговорност, а премиера Бойко Борисов загатна, че скоро ще има промени в управлението на Агенцията по вписванията.

Бившият шеф на Агенцията по вписванията акцентира още, че в организацията я има документите, която потвърждава всички решения, взети от всеки началник през годините, документирано е и положението на системите. Тя споделя още, че откровено се надява да бъде оповестено " действителното положение на тези извънредно значими за страната системи ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР