Опитът да се "облече" Борисов от Иван Гешев се оказа

...
Опитът да се "облече" Борисов от Иван Гешев се оказа
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Ревюто бе обявено от Брюксел, но номерът не мина

Опитът да се "облече " Борисов от Иван Гешев се оказа непостижима задача за стилното дефиле в Народното събрание.

Ревюто бе оповестено от Брюксел, само че номерът не мина. Снимките с голия министър председател на България са най-ясната картина за положението на страната. Гол, въоръжен, латентен, с бутилка до леглото и чекмедже с единствените полезности които го вълнуват. Когато една тайфа е на власт, то тя постоянно е подготвена да излезе на дюшеци в морето. Във Варна знаят какво значи това. И нормално не ги е боязън от народа, а от друга тайфа. Затова и повтаряха в унес, че не народа, а наранени олигарси ги свалили. Те в действителност имат вяра в това. Те не имат вяра в демокрацията.

Затова и нещастният кошаревски прокурор се пробва да "облече " срамотиите на някогашната власт. Той още чака завръщането на неговия клан и съзнателно си прави работата. Те по този начин я знаят - наша работа. Коза ностра. Още чака да го приютят в дом номер 5 на Бояна, тъй като там е по-близо до Главата на семейството. И за там излязоха фотоси и той се изнесе. Можеха и тези фотоси да оспорят, а не го направиха. Не тъй като имат вяра в правораздаването, а тъй като му подредиха и Каскета клюмна.

Битката не е завършила и знаем това. Ако туморът не се изреже в точния момент - обгръща цялото тяло. Затова зовем за общи дейности. България още е болна.

Арман Бабикян

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР