Опитах се обясня, че Демократична България трябва да издигне своя

...
Опитах се обясня, че Демократична България трябва да издигне своя
Коментари Харесай

Илиян Василев: Мълчанието на Демократична България помага на ГЕРБ

Опитах се обясня, че " Демократична България " би трябвало да издигне своя кандидатура за президент и то рано. Защото Румен Радев работи за " Продължаваме промяната ", а " Демократична България " ще загуби в тези двойни избори без да има собствен състезател на президентския терен.

Това разяснява във " Facebook " Илиян Василев.

На терена на политическата логичност излиза и фактът, че президентът стартира да придобива тежест в политическия развой, която може да се окаже рискова. Пространството на нормалността у нас е сред " мощната ръка на корупционера и мафиота Борисов " и " мощната ръка " - за която към този момент приказва президента Радев. България има потребност от политическа нормалност и тя е сред двете крайности.

Дори ректорът на СУ не може да почисти обречеността на всеки претендент на ГЕРБ. И още по-силно постанова кандидатура на " Демократична България ", с цел да не излезе, че ГЕРБ са тези, които дефинират тона в зоната на съвпадащ електорат.

Не може да бъде опрощение неналичието на финанси - акцията може да бъде извънредно скромна.
Не може да бъде и неналичието на претенденти, тъй като такива има.

Без кандидатура за президент не могат да претендират да реализират висок резултат, ще останат в сянката на възхода на " Продължаваме промяната ".

Но в " Демократична България " има " органи " - да вземат решение. " Продължаваме промяната " им остава доста полета за интензивност - като се стартира от слабостите на служебното държавно управление - бол са, изключително в енергетиката, в оправянето с корупцията, в съхранението на територии на мафията, правосъдната промяна, депутатите /тези на " Продължаваме промяната " са си котка в чувал като при Има Такъв Народ.

Самият Радев вярно бе подложен на критика от Лозан Панов за бездейност и фактически, в случай че Гешев не беше нахлул, несъмнено още щеше да си трае на " Дондуков " 2.

Изобщо излизайте от окопите и атакувайте тематиките, не хората от " Продължаваме промяната ". Кирил и Асен не могат да огреят на всички места, даже и да желаят. Нямат организация. Освен това започнаха да дават обещание на едро, на всички.

А това от което има потребност и спешен мениджмънт. Голямото преимущество на Кирил и Асен, че бързо вземат решение и работят. Няма багажа на обичайната мощ, още по-малко на формирана от разнолики играчи.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР