Опитах се да разбера как и къде е грешката, но

...
Опитах се да разбера как и къде е грешката, но
Коментари Харесай

Веселин Тодоров от Сиела Норма: На загуба сме, но ще изпълним поръчката за машините

" Опитах се да схвана по какъв начин и къде е грешката, само че не разбрах. В цената за влиза доставка, поддръжка, инсталиране на програмен продукт и прибирането им. Никой не желае да си признае, че е сбъркал в сметките и от там идва разногласието за цената. " Това сподели в предаването " 120 минути " по БТВ Веселин Тодоров - изпълнителен шеф на " Сиела Норма " - компанията реализатор на поръчката за машините, които би трябвало да бъдат предоставени за идните парламентарни избори.
Той изясни, че една машина коства към 4200 лв.. Софтуерът е закупен и би трябвало да се заплати за неговото възобновяване. " Захванали сме се и макар, че ще загубим, ще осъществим уговорката си. Поръчката ще бъде изпълнена на загуба за компанията в размер на към 500 000 лв.. " Подложени сме под напън. Обвиняват ни, че съсипваме изборите на българските жители. Можем да си позволим да загубим такава сума, по тази причина ще го създадем. Но няма по какъв начин да издържим на загуба от 7 000 000 лв.. Около 700 машини има подготвени в Амстердам и още 800 ще бъдат създадени до тази сряда, след което ще бъдат доставени, в случай че Централната изборна комисия (ЦИК) не реши нещо друго през това време ", уточни Тодоров.
 Сиела Норма: Без контракт и към този момент наличните 9600 машини може да се окажат неизползваеми Сиела Норма: Без контракт и към този момент наличните 9600 машини може да се окажат неизползваеми
Без контракт с доставчика “Сиела Норма ” и към този момент наличните за изборите на 4 април 9600 машини може да се окажат неизползваеми...
Той се обърна към ЦИК с молба при опция да бъде ускорено приключването на контракта, тъй като до момента не са " получили и една стотинка, а всичко което е поискано, е изпълнено на 100% " .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР