Опит за рекорд на Гинес ще бъде направен по време

...
Опит за рекорд на Гинес ще бъде направен по време
Коментари Харесай

Седмата „Нощ на звездите” на Енчо Керязов предизвикват Рекордите на Гинес


Опит за връх на Гинес ще бъде изработен по време на седмата „ Нощ на звездите ”, проведена от Фондация „ Енчо Керязов ” с участници от 11 страни. Какво ще могат да видят феновете на спектакъла в „ Арена Армеец ” пред БГНЕС споделя Енчо Керязов.

Основната задача на фондацията, носеща името на световноизвестния цирков акробат, е да предизвиква и подтиква млади гении в развиването на техния капацитет. Защото както самият Керязов споделя: съумелият човек би трябвало да върне на обществото това, което е получил.

Седмото издание за премиите на фондацията сложило свръхтежка задача пред комисията по избора за най-успешните надарени деца на България в категориите изкуство, обучение, спорт. Отличниците с конкурентни резултати се оказали доста огромно тестване за журито, заради което се получило и закъснение в оповестяването на резултатите. Тази година Фондация „ Енчо Керязов ” ще присъди отличие и на деца в неравностойно състояние, които с достолепие пазят невероятните благоприятни условия на човешкия дух, воля и непримиримост.

Публиката на столичната зала „ Арена Армеец ” ще види едни от най-талантливите деца на България. Именно за това сме се събрали тук в „ Нощта на звездите ”, сподели Енчо Керязов, с който беседваме в разгара на трескавата подготовка за спектакъла в залата преди самото събитие.

По време не спектакъла феновете ще следят хора от друг вид изкуства. „ Имаме циркови актьори, вариететни актьори, поп реализатори, фолклорни реализатори, един доста богат микс. Всеки един от тях е един от най-хубавите в света с това, с което се занимава ”, добави Керязов.

„ Ще се опитаме да създадем и нов международен връх на Гинес ”, заяви акробатът. Опитът за връх ще опита да направи Грегорий Лобко от Украйна - един от най- известните рискови спортисти, Властелинът на Ролерите! Това също би трябвало безусловно да се види! Ще бъдат разрушени всички физични закони за гравитация, за скорост, за експедитивност и екстремност! „ Тройното задно салто е мярката за висша класа в гимнастиката. А какво ще кажете за тройно салто с ролери?

Вълнуващата вечер ще показа и живо торпедо. Робин Валенсия от Калифорния към този момент е тук, с цел да показа своя неповторим полет, с който през 2007 година печели премия на фестивала в Монте Карло, а Енчо Керязов не пропуща да означи, че тя е единствената жена в света, която извършва този номер – в залата ще отекне топовен пукот и ще станем очевидци на зрелищен полет.

Друга изненада в „ Нощта на звездите ” ще бъде Христо Мутафчиев в нова роля.

Тази година неговото присъединяване е много рисковано. Той ще стане жива цел, ще бъде поставена ябълка върху главата му, която ще бъде обстрелвана от арбалет от 20 метра разстояние, описа Керязов. „ Доста огромно предизвикателство. Съответно водещият ще попита, в случай че има някой искащ различен да застане. Ако има различен храбрец би се пробвал той, само че в случай че няма Христо Мутафчиев ще застане с ябълката върху главата ”, сподели Керязов. Той уточни и че сега залата е изцяло разпродадена. Очакваме малко над 12 000 индивида в „ Арена Армеец в събота вечер.

Бъдете с Фондация „ Енчо Керязов ” и „ Нощ на звездите ” в поддръжка на надарените деца на България. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР