Опит за грабеж от търговски обект в ж.к. Аспарухово е

...
Опит за грабеж от търговски обект в ж.к. Аспарухово е
Коментари Харесай

Да помогнем на полицията! ОД МВР - Варна издирва този мъж, познавате ли го?

Опит за обир от търговски обект в ж.к. „ Аспарухово ” е осъществен на 10 юни т.г., към 02:00 часа. Неизвестно лице, посредством опасност с нож (керамичен), е направило опит да извърши обир на оборотните пари в комерсиалния обект, като пострадала от дейностите на мъжа е 59-годишна жена. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Варна. 

Извършителят на закононарушението е на възраст към 25-30 години, висок е към 180 см., мускулест и с атлетично телосложение. Същият е бил облечен с бежово-зеленикав анурак с качулка, черни къси панталони, черни маратонки и черни чорапи.  
По случая е формирано досъдебно произвеждане, в границите на което са осъществени голям брой оперативно-издирвателни дейности. Към момента самоличността на причинителя не е открита.



Във връзка с това ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна насочва зов за подпомагане - всеки, който разпознае мъжа от видеокадрите или разполага с информация, която би помогнала на проверяващите, може да алармира при обезпечена анонимност на тел.: 112, 052/615166 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР