Опит за грабеж на магазин се превърна в истински фарс,

...
Опит за грабеж на магазин се превърна в истински фарс,
Коментари Харесай

Пиян руснак опита да обере магазин, забрави къде е сложил пистолета си

Опит за обир на магазин се трансформира в същински фарс, откакто пияният апаш не съумя да открие револвера си , който сложил на касата единствено преди минута, заяви RT.
 
Случката се разиграла в град Химки, Москвоска област.

На фрагменти от охранителни камери се вижда по какъв начин мъжът, който едвам се държи на краката си, слага повърхностно оръжието на тезгяха и се майтапи с продавача и няколко от клиентите. След минути обирджията очевидно си спомня задачата на „ визитата “ си и стартира да рови в джобовете на якето си за револвера . След като го вижда на тезгяха пред себе си той заплашва продавача с искане за кутия цигари и бутилка водка, преди да бъде обезоръжен от няколко от чиновниците в магазина.
 
По-късно крадецът обяснил на полицията, че разкрил оръжието в найлонов плик на улицата край дома си предходния ден и решил да го вземе защото не знаел какво да прави с него. На идващия ден, под въздействието на алкохола му хрумнала концепцията да обере магазин . Сега той е застрашен от 15 години затвор за нелегално владеене на оръжие и опит за въоръжен обир.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР