Опит да бъде поставен рекорд на Гинес. В 17 часа

...
Опит да бъде поставен рекорд на Гинес. В 17 часа
Коментари Харесай

72-часов маратон: Как премина първата нощ на Теодор Цветков

Опит да бъде подложен връх на Гинес. В 17 часа през вчерашния ден маратонецът Теодор Цветков стартира 72-часово плуване в езерото "Липник ". Как е минала първата нощ за плувеца и каква е идеята му?

Според неговия близнак Валентин вечерта е минала добре, а към 5:30 ч. е усетил, че му е хладно. "Предоставихме му топъл чай и се сгря. Вече слънцето изгря и няма да му е студено. Държи лично движение, не забързва и не забавя. Каякарите се сменят на пет часа, като вечер имаме двама, които са непрекъснато до него ", изясни той пред камерата на.

По думите му има и светлинен сигнал, който го ориентира да се движи в права линия. "Теодор има GPS часовник, който работи през цялото време. Имаме и два приемника ", разкри Цветков.

Д-р Метев и доктор Паскалева и са виновни за положителното му здравословно положение. "Безсънието и температурата са най-големите тествания, следим тези индикатори прецизно. Той мина доста проби преди този момент начинание, приема натурални артикули, написани по часове. Приема енергийни течности, протеини, топли чайове. Сигурна съм, че ще успее да реализира триумф ", показа тя.

Целта на плувеца е да промотира езерото "Липник ", където сложи първия си връх - плуване с една ръка 10 км.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР