Описването на случващото се с Реал Мадрид е сложно. Никой

...
Описването на случващото се с Реал Мадрид е сложно. Никой
Коментари Харесай

Реал Мадрид – от най-добрия отбор в света, до най-слабия в историята

Описването на протичащото се с Реал Мадрид е комплицирано. Никой не знае, никой не съумява да кажа за какво един тим, който е спечелил всичко (без купата през последната година) се показва толкоз едва единствено няколко месеца по-късно. Няма отговор, няма отговор и за Зинедин Зидан.

Французинът се завърна към своята титулярна единайсеторка и в случай че няма проблеми, това ще бъде съставът, с който той ще излезе в решаващите мачове от Шампионска лига против Пари Сен Жермен. Не търсете изненади. Тези играчи направиха Реал Мадрид първенец, а Зидан е подготвен да разчита на тях до последния си ден в опит да избави сезона. Ако тимът не успее да завоюва нищо през този сезон, това ще бъде изрично признато като крах и Зидан ще бъде уволнен, а единственият късмет на „ белия балет “ е обвързван с Шампионска лига.

Зидан се доверява на нормалните обвинени, само че по всичко наподобява, че те са изчерпани. Не е известно дали казусът е физически, прочувствен или игрови.

Говорите с играчи, треньори и ръководители в Реал Мадрид, а никой не съумява да каже какво се случва в тима и за какво са тези неприятни резултати. Изведнъж някои футболисти нямат никаква мощ. Вижте класирането в Ла Лига. Да, купата е изгубена, доста изгубена, без значение, че Зинедин Зидан се пробва нещата да наподобяват по различен метод. Проблемът е, че остават още 17 мача за „ кралете “ и това може да се окаже голямо страдалчество за отбора.

„ Не е обикновено да се намираме на това разстояние от Барселона. Справяме се много зле “, разяснява Серхио Рамос преди няколко дни.

Някои позитивни послания от играчите и треньорите са сложни за поверие и звучат доста повече като химера, в сравнение с като действителна опция.

И най-лошото е, че сигналите, които футболистите на Реал Мадрид подават са отчайващи, а предстоят двата мача против Пари Сен Жермен на Неймар, Мбапе, Верати и Кавани.

Страхът се е открил на „ Сантиаго Бернабеу “ и има всички аргументи за неговото битие. Тя участва поради неприятното показване на футболистите, които към този момент си мислят за лятото, само че не могат да схванат какъв брой дълги и сложни ще бъдат края на зимата и пролетта.

Испания се тормози: Реал не демонстрира признаци на живот!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР