Описвана като екшън-приключенска ролева игра с открит свят, Star Wars

...
Описвана като екшън-приключенска ролева игра с открит свят, Star Wars
Коментари Харесай

Star Wars Outlaws: Не само на планетите, но и в орбитата около тях ще е интересно

Описвана като екшън-приключенска ролева игра с открит свят, Star Wars Outlaws на Massive Entertainment (преди Ubisoft Massive), звучи като нещо много занимателно. Играта ви среща с Кей Вес, малък бандит, която броди из галактиката в търсене на провокации. В неотдавна обещано изявление за Game Informer, креативният шеф на играта Джулиан Герити разкрива нещо значимо за Outlaws.

Star Wars Outlaws ще ни предложи голям брой забавни планети – от солидната Тошара и нейната столица Моригана, през самия Татуин и още доста. Всички тях ще посещавате свободно и най-много бързо. Качвате се в кораба си от повърхността на планетата и поемате към открития Космос. Без зареждащи се екрани и изчакване. Всичко за играещия. С хиперскока, прекарването ви ще е още по-удобно. И в случай че на планетите знаем, че ще имате много неща за правене, какво става в орбитата към тях? Доста неща, признава Герити. Това е било и измежду главните цели на него и екипа му. Както знаете и от самите филми от света на „ Междузвездни войни “, орбитите на планетите са много заселени, кипящи от живот и кораби. Явно подобен ще е и случая в Star Wars Outlaws.

„ Искахме всяка планета да разполага с орбита, която да предлага доста забавни неща, които да вършиме “, изяснява Герити. Това са борби, в които да се включвате, места, които да изследвате. И направихме тъй че всяка от планетите и луните да е обитаема с голям брой разнообразни неща. Намерението ни не беше да сътворяваме безконечен космос, тъй че пътувате с хиперскок от орбитата на една планета до друга. И всички тези галактически пространства са цялостни с неща за извършване “.

В различен фрагмент от изявление Герити дава детайлности и за другите фракции. Нещо, за което може да прочетете по-подробно тук
.
Star Wars Outlaws излиза на 30.08.2024 за конзоли и Windows.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР