Оперната звезда Пласидо Доминго бе посрещнат топло на концерта си

...
Оперната звезда Пласидо Доминго бе посрещнат топло на концерта си
Коментари Харесай

Пласидо Доминго пя на концерт в Унгария при откриването на стадион

Оперната звезда Пласидо Доминго бе посрещнат топло на концерта си в унгарския град Сегед, проведен по случай откриването на футболен стадион и юношески състезателен комплекс на тамошния католически диоцес, съобщи Асошиейтед прес.

Това бе вторият европейски ангажимент на артиста, откакто той бе упрекнат в полов тормоз. В неделя на Залцбургския фестивал той бе почетен от публиката с продължителни овации и ставане на крайници.

Публиката на стадиона в Сегед бе като че ли по-сдържана, само че посрещна артиста с овации и го възнагради с бурно ръкопляскане, откакто той изпя патриотична песен от " Банът Банк " на Ференц Еркел, основоположника на унгарската национална опера. Но плануваната конференция бе анулирана и достъпът до подготовката бе стеснен.

В концерта в Сегед участваха също синът на фамозния артист - Пласидо Доминго младши, и пуерториканското сопрано Ана Мария Мартинес.

Организаторът на концерта Андреас Магон в коментар за АП загатна, че обвиняванията против артиста са свързани и с огромния брой юристи в Съединени американски щати и сподели, че в Съединени американски щати от всичко може да се направи шоу. Той уточни обаче, че европейската просвета доста се отличава в това отношение от американската. Пласидо Доминго е грамаден актьор и грамаден човек, акцентира той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР