Оперират по спешност известен врачански бизнесмен след катастрофа във Враца,

...
Оперират по спешност известен врачански бизнесмен след катастрофа във Враца,
Коментари Харесай

От последните минути! Известен врачански бизнесмен катастрофира край затвора, вкараха го спешно в операционната /снимки/

Оперират по неотложност прочут врачански предприемач след злополука във Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.
Лек автомобил „ Фолксваген “ с немски номера, ръководен от Младен Петров Младенов, идвал от кв. „ Бистрец “. 46-годишният предприемач не видял движещата се по основния път врачанска „ Шкода “, лишил преимуществото ѝ и последвал мощен конфликт. Втората кола била ръководена от млада жена, която желала да завие към квартал „ Бистрец “.
Вследствие на удара има обилни материални вреди, като и двата еърбега на „ Фолксваген “-а са се отворили. Веднага след случая на мястото дойде кола за спешна помощ и екип на полицията. Спешните медици прегледаха на място врачанския предприемач и го откараха към болничното заведение, където сега лекари се борят да спасят счупената му ръка. Пред незабавното има доста негови другари, които са подготвени да дадат кръв, в случай че това се наложи.
Двете коли към момента са на кръстовището, където е станала злополуката, което затруднява придвижването в региона. На мястото има екип на полицията, който работи по изясняването на случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР