Операцията за разкриване и задържане на извършители на автокражба е

...
Операцията за разкриване и задържане на извършители на автокражба е
Коментари Харесай

Екшън във Варненско: Рецидивисти вдигнаха на крак полицията, стигна се до стрелба

Операцията за откриване и задържане на причинители на автокражба е извършена от чиновници на бранш " Противодействие на закононарушения свързани с МПС и общоопасни закононарушения “ при ОДМВР- Варна. Действията са подхванати, след сигнал от притежателя на откраднатия микробус " Фолксваген “, паркиран пред дома му в с.Чернево.

В резултат  на стартиралите незабавни оперативно-издирвателни дейности, минути по-късно криминалистите открили колата на територията на Варна, а в хода на осъщественото наблюдаване, причинителите – двама варненци на 28 и 29 г, неведнъж осъждани, били засечени след следене на придвижването на микробуса -  гориста околност наоколо до с.Каменар.

Двамата не се подчинили на предизвестието на униформените и пробвали да избягат, което наложило произвеждането на предупредителни изстрели със стоп-патрони във въздуха. Според първичните данни в деня на кражбата на микробуса, мъжете са направили две обири в региона на с.Ветрино, в това число са заредили гориво и са избягали от бензиностанция без да платят.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и материалите по случая са докладвани на прокуратурата.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР