Операцията е проведена вчера от служители на териториалния сектор Борба

...
Операцията е проведена вчера от служители на териториалния сектор Борба
Коментари Харесай

Над 1100 растения от рода на конопа са открити в ниви край Пернишко

Операцията е извършена през вчерашния ден от чиновници на териториалния бранш „ Борба с проведена престъпност “ – Перник и сътрудниците им от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при Първо районно управление (на МВР). 

В рамките на осъществената инспекция, те разкрили две ниви край пернишки села, засети с общо  1103 растения от рода на конопа. Задържан е 45-годишен мъж, прочут на полицията, чиято съпричастност към случая е в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане за развъждане на растения от рода на конопа в нарушаване на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите. Предприети са съответните процесуално-следствени дейности под управлението на прокуратурата и следствията не престават по член 354 „ в “, алинея 1 от Наказателния кодекс.
Двама малолетни – на 15 и 16 години, също са попаднали в полицейски арест. При осъществен им персонален обиск криминалисти от Второ районно управление (на МВР) намерили и иззели близо 10 г съцветия от зелена суха листна маса, дала позитивна реакция за канабис при полевия наркотест. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354 „ а “, алинея 3 от Наказателен кодекс и дейностите по следствията не престават под надзора на прокуратура.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР