Операцията е на ГДНП, СДВР и ОДМВР - Пловдив, проведена

...
Операцията е на ГДНП, СДВР и ОДМВР - Пловдив, проведена
Коментари Харесай

Трима мъже са задържани за телефонна измама в София

Операцията е на ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР - Пловдив, извършена е под управлението на Районната прокуратура в Пловдив
Трима мъже са арестувани в столицата при профилирана полицейска интервенция на бранш „ Измами " от Главната дирекция „ Национална полиция ", Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР-Пловдив след осъществена телефонна машинация.
Задържаните са Б.М. /48 г./, Д.С. /35 г./, престъпно проявен с регистрации за обири, измами, изнудване, безчинство и осъждан, и П. П. /54 г./ и тримата от София. По случая е формирано досъдебно произвеждане в ОДМВР-Пловдив.
Двама от мъжете са арестувани в паричния салон на Централната поща в столицата, сега на приемане на инкриминираната сума, а третият, който се е явявал техен водач - пред постройката. Мъжете са работили по схемата „ Събиране на дарения ", като са се представяли от името на заместник-министър.
При последвалите процесуални дейности, у тях са открити и конфискувани движимости и предмети, свързани с реализираната от лицата незаконна активност.
Установено е, че тримата са съпричастни и към различен сходен случай, в който са събирали пари от името на депутат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР