Операция Спасяването на редник Райън в пловдивската полиция тече с

...
Операция Спасяването на редник Райън в пловдивската полиция тече с
Коментари Харесай

В Шесто районно ксероксите работят денонощно, служители пишат жалби със стари дати

Операция " Спасяването на редови войник Райън " в пловдивската полиция тече с цялостна мощ. След като през вчерашния ден стана ясно, че по предписание на шефа Васил Костадинов, чиновници на 6-то районно търсят родители на малолетни лица, които са били в клуб " Bushido " в навечерието на Гергьовден, в TrafficNews получихме информация, че полицейски чиновници вършат обезверени опити да легализират противозаконната интервенция в дискотеката, при която близо 400 клиенти на заведението бяха съблечени, обискирани и унижавани. 
Прочетете още
След разразилия се медиен скандал и оглушителното безмълвие на управлението на Министерство на вътрешните работи, в регионалната дирекция на полицията в Пловдив стартира спешна интервенция, чиято цел е да бъде избавен шефа Васил Костадинов. 

Седмица след инспекцията, служители на реда търсят родители на малолетни, с цел да открият дали с тяхно позволение децата им са били в клуба. Но това надалеч не е всичко. Вчера следобяд чиновници на 6-то районно са получили указания незабавно да изготвят оптимален брой сигнали със остаряла дата, в които се твърди, че в дискотеката се сервира алкохол на малолетни и че там има стратегии с еротично наличие. В постройката е бил видян и началникът на " Охранителна полиция " Костадин Костадинов.  Как тъкмо тази информация ще оправдае погазването на Европейската спогодба за правата на индивида не е ясно, само че спешният ПР явно не е по силите на Костадинов. 

Според източници на TrafficNews , през днешния ден в Пловдив идва инспекция от Инспектората на Министерство на вътрешните работи. Прокуратурата към този момент стартира инспекция на жалбите на пострадалите, които с всеки минал ден се усилват. Всички юристи, търсени от медиите за коментар, са безапелационни, че действиятана служителите на реда при въпросната акция са безусловно противозаконни. Министерство на вътрешните работи ще бъде ответник по десетки каузи, с които засегнатите ще търсят отмъщение. За страдание компенсациите ще бъдат платени от данъкоплатците, защото отговорността не е лична. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР