Операция на служители от Дирекция Вътрешна сигурност- МВР се провежда

...
Операция на служители от Дирекция Вътрешна сигурност- МВР се провежда
Коментари Харесай

Разследват полицай, поискал 500 лв. от обвиняем в Силистра

Операция на чиновници от Дирекция " Вътрешна сигурност " - Министерство на вътрешните работи се организира на територията на Силистра . Окръжната прокуратура в Силистра притегля като обвинен старши проверяващия служител на реда К.У. от ОД на Министерство на вътрешните работи, взел рушвет от обвинен .

Полицаят, който е с над 10 години стаж в системата, изискал 500 лв. и приел 300 лв. от обвинен, против който водел наказателно произвеждане . Подкупът е пожелан, с цел да издейства анулация на мярката " Забрана за овакантяване на страната " и за да снеме криминалистическа регистрация . Вчера директно след взимане на подкупа в служебния кабинет в ОД на Министерство на вътрешните работи проверяващият е арестуван за период до 24 часа.

След привличането на К.У. като обвинен, следва срокът на задържането му под стража да бъде удължен до 72 часа за довеждането му пред съда. Разследването против старши служителя на реда е предоставено на следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжната прокуратура в Силистра.

За рушвет наказването, планувано в закона, е отнемане от независимост от 3 до 10 години, санкция до 20 000 лв. .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР