Операционната система Windows е основата за робота с компютър. Единственият

...
Операционната система Windows е основата за робота с компютър. Единственият
Коментари Харесай

Godeal24 предлага възможно най-ниските цени за Windows и Office! Windows само за $6,22! Количеството е ограничено!

Операционната система Windows е основата за робота с компютър. Единственият проблем е, че за множеството консуматори тя е прекомерно скъпа. Разбира се, има и безвъзмездни операционни системи, само че те нормално не могат да подсигуряват нужните непоклатимост и съгласуемост. За елементарния консуматор Оценка за съвместимост Windows е естественият избор. Сега Godeal24 предлага метод да вземете истинска и легална Windows, както и Microsoft Office при извънредно ниска цена. Това е допустимо тъй като Godeal24 продава онлайн продуктови ключове с легални лицензи за Microsoft Office и Windows при необикновено ниски цени. Това са продуктови ключове с доживотни лицензи, купени от Godeal24 от огромни компании, които към този момент нямат потребност от тях и не ги употребяват.  Godeal24 подсигурява валидността, сигурността и законността на всеки един продуктов ключ!  И още нещо, продуктовият ключ не е веществен, няма потребност от логистични и складови разноски, което мощно понижава разноските. Разбира се, това е един изцяло законен развой, който е организиран в границите на европейското законодателство. Да прибавим, че продуктовите ключове, продавани от Godeal24 са безсрочни – няма потребност да се заплащат месечни или годишни абонаменти, и са доживотни, което значи, че важат до края на софтуерния живот на всеки софтуерен артикул.

По време на тази, стартирана в края на първото тримесечие на годината ние подбрахме най-популярните артикули за изтеклите три месеца. Windows 10 към момента е най-предпочитаният от потребителите артикул, като в този момент можете да вземете Windows 10 единствено за $6,22 на компютър, както и Microsoft Office 2021 Pro Plus за $15,58 на компютър. Не забравяйте да употребявате кода за отстъпка – той си е ваш! Можете да получите 50% отстъпка за Оценка за съвместимост Windows и 62% за Microsoft Office!



Оценка за съвместимост Windows с 50% отстъпка при потребление на кода SGO50
Както Windows 11, по този начин и Windows 10 са доста известни, само че Windows към момента е по-рентабилна, а предлаганата от нас ултраниска цена дава опция за обилни икономии. От друга страна, новата Windows 11 има редица нови функционалности, които са забавни за разглеждане и проучване.
– за $7.59 – за $12.43 (Only $6.22 Per PC) – за $8.16 – за $13.57 (Only $6.79 Per PC) – за $15.63 – за $16.91 – за $26.13
Други версии на операционната система Windows можете да намерите

До 62% отстъпка при потребление на кода SGO62
От Godeal24.com можете да си вземете комплекти с Microsoft Office и Оценка за съвместимост Windows при още по-ниски цени – от $15,58 до $45,66, За се възползвате от отстъпките въведете кода SGO62 .
– за $37.34 – за $77.90 (Only $15.58 Per PC) – за $27.53 – за $45.66 – за $40.11 – за $37.67 – за $31.74 – за $38.80 – за $32.52 – за $68.67 – за $47.77 – за $68.67 – за $14.81
Други сходни софтуерни комплекти можете да откриете

Софтуерни принадлежности за по-добре работливост
Освен това тук можете да намерите редица, които усъвършенстват вашата продуктивност
-at $14.34 -at $30.33 -at $20.49 -at $19.98 -at $18.44
Други софтуерни принадлежности от сходен жанр можете да вземете

Защо Godeal24?

е един от главните дистрибутори на програмен продукт за осведомителна сигурност, който дава на всички опция да закупят операционната система Windows и офис пакета Microsoft Office, както и постоянно употребявани софтуерни артикули при страхотни цени! Godeal24 купува тези продуктови ключове, включващи разнообразни лицензи, от компании, които към този момент не ги употребяват, и по-късно ги продава на физически лица. Godeal24 знае историята на всеки един от тези продуктови ключове, тъй че крайните консуматори могат да ги употребяват без каквито и било проблеми. (Решение на Съда на Европейския съюз от 2012 година – параграф 128/2011). Цените на тези артикули за извънредно преференциални. Процесът е напълно елементарен и банален – просто би трябвало да закупите продуктовия ключ за определения артикул, след което ще получите нужната информация във тип на поредност от знаци, изпратена като имейл във вашата е-поща, като има и информация по отношение на по-лесното активиране на съответния софтуерен артикул. Необходимо е да изтеглите нужния програмен продукт, да вземем за пример от сървърите на Microsoft и по-късно в настройките да въведете получената поредност от букви и числа, които ще задействат продукта. Веднага по-късно можете да употребявате тази стратегия. Техническата поддръжка на Godeal24 работи в режим 24/7, а електронната поща за връзка е.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР