Операционната система Windows 7, въпреки почтената си възраст, както преди

...
Операционната система Windows 7, въпреки почтената си възраст, както преди
Коментари Харесай

Чипсетът Intel H310C осигурява пълната поддръжка на Windows 7

Операционната система Windows 7, макар почтената си възраст, както преди се употребява от голям брой консуматори. Те не желаят да се обновяват до Windows 10. Но неналичието на поддръжка на актуалния хардуер, в това число и за процесорите Intel Coffee Lake-S, прекомерно отрицателно въздействат на Windows 7. А отсам и на продажбите на нов хардуер.

Intel обърна внимание на тази обстановка и реши да показа на пазара нова версия на бюджетния комплект систематична логичност H310. Новият чипсет Intel H310C е предопределен да обезпечи съвместимостта на Windows 7 с 6-ядрените и 8-ядрените процесори с архитектура Coffee Lake .

 H310C

Китайският уеб-портал MyDrivers заяви, че новият чипсет носи името Intel H310C или H310 R2.0. Той би трябвало да излезе по едно и също време с топ-чипсета Z390. Новата систематична логичност ще размени излезлият през месец април тази година чипсет H310 и неговото произвеждане ще бъде напълно прекъснато.

За да се обезпечи стабилната работа на операционната система Windows 7 с най-съвременния хардуер, Intel и неговите сътрудници приготвиха нови пакети драйвери. От друга страна, свои дънни платки, основани на новия чипест, напълно скоро ще показват фирмите ASUS, Gigabyte, Colorful и ASRock.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР