Операционната система Windows 11 вече излезе, но все още е

...
Операционната система Windows 11 вече излезе, но все още е
Коментари Харесай

Мега разпродажба: Вземете Windows 10 Pro за $14, Office 2016 Pro за $24 и Windows 11 безплатно!

Операционната система Windows 11 към този момент излезе, само че към момента е значително значимо за потребителите да поддържат Windows 10 обновена. Това може да стане, в случай че е разполагаем формален продуктов ключ за операционната система на Microsoft. Не бива да забравяме и че когато желаяме да актуализираме до Windows 11, ще е нужна най-актуалната към този миг легална версия на Windows 10.

Интернет магазинът Cdkeylord предлага извънредно евтини продуктови ключове за най-популярния програмен продукт на Microsoft, като по време на сегашната промоция има 35% отстъпка при потреблението на електронния ваучър с код KA35 .

За да закупите нужния ви продуктов ключ е належащо първо да кликнете върху неговата отпратка, да го добавите във виртуалната количка и да натиснете бутона за закупуване (BYU NOW).

Сега в полето за промоционалния код е належащо да се вкара KA35 . Цената ще намалее с 35% и към този момент ще подхожда на оповестената нагоре.

Поръчаният продуктов ключ или ключове незабавно ще бъдат изпратени на вашата е-поща. Доставката е безвъзмездна. Активирането на Windows 10 да вземем за пример, може да стане от съответното меню на настройките.

Изчакайте операционната система да изведе съответното известие, че е задействана сполучливо.

Препоръчва се да бъдат изтеглени и конфигурирани всички ъпдейти за съответната операционна система. Това също може да стане от настройките, като от същото място може да стане обновяването и до новата Windows 11.

Използването на законен програмен продукт на Microsoft покачва осведомителната сигурност, постоянното приемане на ъпдейти прибавя нови функционалности, а екипът за техническа поддръжка на софтуерния колос оказва сериозна помощ когато и да е на денонощието.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР