Операциите са възобновени в двата града от петък следобед.Трой Милър,

...
Операциите са възобновени в двата града от петък следобед.Трой Милър,
Коментари Харесай

Железопътните операции се възобновяват след 5-дневно затваряне в 2 гранични града с Тексас

Операциите са обновени в двата града от петък следобяд.

Трой Милър, настоящ комисар на митниците и граничната отбрана на Съединени американски щати, сподели затварянето в Eagle Pass и El Paso бяха отговор на повече мигранти, пътуващи с товарни влакове в последно време. Милър сподели, че управляващите виждат „ невиждани “ пристигания на границата, надхвърлящи 10 000 прекосявания в някои дни този месец.

Затварянето засегна два от шестте налични железопътни гранични пункта сред Съединени американски щати и Мексико. Union Pacific и BNSF, засегнатите превозвачи, споделиха, че автомобилните, селскостопанските, химическите и други потребителски артикули са спрени. Union Pacific пресметна, че затварянето коства 200 милиона $ ежедневни загуби в засегнатите браншове.

Новината за повторното отваряне беше призната с облекчение, само че и BNSF, и Union Pacific споделиха, че ще работят старателно, с цел да компенсират изгубеното време.

„ Ще възстановим естествените интервенции допустимо най-бързо, до момента в който се оправяме с петдневното струпване на колета,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР