Операциите по добив на Биткойн се разширяват в световен мащаб,

...
Операциите по добив на Биткойн се разширяват в световен мащаб,
Коментари Харесай

Аржентина ще добива Биткойн по иновативен начин

Операциите по рандеман на Биткойн се уголемяват в международен мащаб, подхранвани от непрекъснатия растеж на хеширащата мощ и смисъла на тази активност за мрежата на BTC.

Genesis Digital Assets Limited (GDA), една от най-големите компании за рандеман на Биткойн в международен мащаб, неотдавна разгласи доста съглашение с YPF Luz, дъщерно сдружение на най-голямата аржентинска електрическа компания YPF, за основаване на ново съоражение за рандеман на Биткойн , употребяваща газ.

Според информацията те ще употребяват залежи на природен газ, който са открити, само че остават неизползваеми заради физически или стопански аргументи.

В оборудването, ситуирано в топлоелектрическата централа Bajo del Toro в Rincón de Los Sauces, провинция Neuquén, Аржентина, ще бъдат ситуирани 1,200 машини за рандеман на BTC, захранвани с въпросните залежи на газ, който в противоположен случай би бил изхвърлен в атмосферата.

Това е първата майнинг интервенция на GDA в Латинска Америка, с общ потенциал от 7 MW и 1 MW авариен потенциал.

Абдумалик Мирахмедов, изпълнителен президент на GDA, посочи удобния политически климат в Аржентина за криптовалутите и Биткойн, както и високата степен на приемане на криптовалутите в страната като средство за предотвратяване от инфлацията. Тази самодейност освен взема решение проблемите на околната среда, само че и показва капацитета за генериране на стойност посредством рандеман на BTC.

Разширяването на активността на GDA в Аржентина значи забележителна смяна в активността по рандеман на Биткойн в границите на Латинска Америка, като страни като Парагвай, Венецуела, а в този момент и Аржентина се обрисуват като евентуални центрове за промишлеността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР