Операторът Теодор Николов от Варна е пострадал при пожар заради

...
Операторът Теодор Николов от Варна е пострадал при пожар заради
Коментари Харесай

Мъжът, заплашил Борисов, пострада тежко

Операторът Теодор Николов от Варна е потърпевш при пожар поради газова бутилка. Наскоро той беше задържан, защото насочи закани за живота на премиера Бойко Борисов във Фейсбук.

Мъжът е с над 50% изгаряния и за живота му има заплаха, заяви негов другар в обществената мрежа, представен от "Дарик ". Той насочи зов за кръводаряване, като желащиете могат да го създадат в Кръвния център в болница „ Св. Анна”.

Инцидентът, при който Николов пострада, е станал тази заран. Той е бил превозен в болница с изгаряния по лицето и ръцете. Пристигналите в жилището му на улица „ Генерал Попов” пожарникари са установили, че има приключване на газ от бутилка с панел, употребена за отопление. Предполага се, че Николов се е опитвал самичък да гаси пламъците.

На 26 март фотографът разгласява фотография и клип с пушка, която наподобява на снайпер. Те бяха съпроводени с текста: „ Бойко, тебе ще те отстрелям гратис! Мамка ти мръсна, продажна! Българоубиец!”.

Николов беше арестуван за денонощие, а Районната прокуратура във Варна образува против него досъдебно произвеждане за закана с ликвидиране.

Теодор Николов беше и един от дейните протестиращи против сметките за ток във Варна през 2013 година, като снимаше шествията с камерата си. Той е един от последните варненци, които са видели Пламен Горанов, преди да се самозапали пред общината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР