Операторът на обществения транспорт в Берлин Бе Фау Ге (BVG)

...
Операторът на обществения транспорт в Берлин Бе Фау Ге (BVG)
Коментари Харесай

Измислиха билет за метрото, който се яде, а вкусът му е на канабис!

Операторът на публичния превоз в Берлин Бе Фау Ге (BVG) предлага тази седмица на пасажерите, стресирани от коронавирус рецесията и извършването на покупки за Коледа, ядивен билет с мирис на конопено масло, заяви Франс прес.

Хората, които желаят да прекарат спокойна Коледа, го вършат с нас - Бе Фау Ге. И с цел да им осигурим спомагателен релакс, намерихме метод, изяснява във видеопрезентацията си компанията оператор на публичните рейсове, трамваи и метрото в Берлин.

" Конопеният билет ", който се предлага до петък тази седмица, е умислен най-много, с цел да послужи за справяне със напрежението към Коледа, разгласи компанията, привикнала към маркетингови акции, към които се подвига доста звук.

Дневният билет с цена от 8,80 евро е изработен от ядивна хартия, имрегнирана с тънък пласт конопено масло - най-много три капки, посочи Бе Фау Ге,

След като срокът на годност на билета изтече в среднощ, той може да бъде употребяван. За разлика от цветовете на растението, семето на конопа не съдържа психоактивни вещества като тетрахидроканабинол и канабидиол. Маслото е изцяло безвредно за здравето и използването му е изцяло легална, посочи операторът на публичния превоз в Берлин.

Рекламирането на билета стана мотив за забавление измежду потребителите в обществените мрежи. " Вече можем да се носим във въздуха с Бе Фау Ге ", пошегува се един от тях.

Тази самодейност не е израз на позиция в дебата за легализирането на канабиса, чиято продажба новото немско държавно управление планува да позволи в оторизирани магазини, твърдят транспортните управляващи на немската столица. Те допълват, че са против всякаква форма на приложимост на опиати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР