Операторът на газопровода , прокаран по дъното на Балтийско море,

...
Операторът на газопровода , прокаран по дъното на Балтийско море,
Коментари Харесай

Северен поток2 с първа линия, пълна с технически газ

Операторът на газопровода, прокаран по дъното на Балтийско море, съобщи в понеделник, че първата линия на газопровода към този момент е запълнена с механически газ, съобщи Ройтерс, представена от БНР.

Според основания в Швейцария оператор на газопровода, процедурата за запълване с газ на първата линия на " Северен поток 2 " е приключена, като се били нагнетени към 177 млн. кубически метра.
 Първата тръба на „ Северен поток-2 “ стартира да се цялостни с газ Първата тръба на „ Северен поток-2 “ стартира да се цялостни с газ
Компанията Nord Stream 2 AG стартира да цялостни с газ първата тръба от газопровода „ Северен поток-2 “, чието строителство бе за...

Очаква се тръбопроводът да получи документ от немския регулатор за пускане на търговски продажби на природен газ.

" Към 18 октомври процедурата за запълване с газ за първата линия на тръбопровода е приключена. Както е планувано и в сходство с условията за планиране на системата, газопроводът е запълнена с към 177 милиона кубически метра от така наречен " механически газ ", достигащ налягане от 103 бара в тръбопровода. Това налягане е задоволително, с цел да стартира превозването на природен газ в бъдеще ", се споделя в изказването на швейцарския оператор на газопровода.

Продължават стъпките за авансово въвеждане в употреба на втората линия на газопровода, прибавят от компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР