Оператор на спешния номер 911 в Съединените американски щати не

...
Оператор на спешния номер 911 в Съединените американски щати не
Коментари Харесай

Оператор не може да повярва: Влакът е паднал на магистралата?

Оператор на незабавния номер 911 в Съединените американски щати не може да повярва, че трен е паднал на оживена автомагистрала в щата Вашингтон, съобщи „ Ню Йорк поуст “.

По-рано през този месец трен дерайлира от надлез над автомагистрала, като няколко от вагоните му се озоваха на пътното платно. По-късно стана ясно, че висока скорост е причина за съдбовния случай, който лиши живота на трима души. Влакът е взел завоя със 130 км/ч при възможни 50 км/ч.

Американските медии разпространиха аудиозапис в миговете след случая, когато жена се обажда на 911, с цел да рапортува за случилото се. Първо жена оператор не може да повярва какво чува, а по-късно различен оператор повтаря на няколко пъти чутото, с цел да се увери в достоверността.

„ Влак се озова на автомагистралата “, споделя обадилата се жена. „ Влак? “, учудено пита диспечерката. „ Наистина ли трен е на пътя? “, пита тя още един път. Член на американския Национален съвет по сигурност на превоза удостовери след случая, че той е породен от високата скорост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР