Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде интервю за

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде интервю за
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Място в Европа е постижима цел за ЦСКА 1948

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов даде изявление за предаването " Арена спорт ", в което приказва за Смладия ментор на " алените " Тодор Янчев, както и какви са задачите пред клуба до края на акцията.

В телефонния диалог Младенов пожела доста триумфи в треньорската специалност на младия ментор Тодор Янчев и изрази задоволството си от все по-силно навлизащата вълна от млади български експерти.

" Тепърва ще придобиваме усещания от Тодор Янчев като треньор. Той направи една огромна кариера като играч и в този момент му поисквам същото и като треньор. Аз нормално заобикалям да давам препоръки, само че, несъмнено, в случай че пристигна при мен с съответен въпрос бих му оказал помощ. Той има капацитет да стане доста добър старши треньор ", стартира Младенов.

" Много е радостно, че такива млади треньорски имена навлизат в българския футбол (Станислав Генчев, Христо Янев, Владимир Манчев и други). Аз съм сигурен, че разполагат с нужните качества и познания да тласнат българския футбол в позитивна тенденция. Убеден съм, че някои от тях в един миг ще водят и националния тим ", добави легендата на ЦСКА.

Стойчо Младенов разкри още, че за него място в евротурнирите е изцяло постижима цел за ЦСКА 1948, само че добави, че отбора го чакат тежки мачове, първият от които против ЦСКА идната неделя (12 март).

" Място в евротурнирите е постижима цел, само че дано да не забравяме, че ни чакат тежки мачове. Отборът ни разполага със сериозен капацитет и считам, че ще се оправи с напрежението, когато то пристигна. Разполагаме с положителни футболисти и добър треньор, който имам вяра, че ще се оправи ", съобщи оперативният шеф на ЦСКА 1948.

" Очаквам този мач с неспокойствие (срещу ЦСКА), няма по какъв начин да съм апатичен към него. Надявам се преди всичко да забележим една добра игра и от двата тима ", показа " алената " легенда.

Накрая " Екзекутора на Ливърпул " разяснява и борбата за купата в Първа лига, в която все още са въвлечени ЦСКА и Лудогорец.

" Най-хубаво в едно състезание е когато купата се взема решение в последните няколко кръга. Създава се една атмосфера по стадионите. Колкото повече тимове се борят за купата, толкоз по-добре ", приключи Стойчо Младенов.

Цялото изявление със Стойчо Младенов гледайте във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР