Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов говори

...
Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов говори
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Какво по-хубаво от това да съберем богати хора, които да инвестират в ЦСКА

Оперативният шеф на ФК ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов приказва пред " Спортал ", където призова за един ЦСКА и обединяване. Това можело да стане, в случай че акциите отидат в ръцете на почитателите и легендите, а богати хора като Гриша Ганчев и Цветомир Найденов подкрепят като спонсори издръжката на " алените ".

" Последните 20 години има огромно оттегляне в българския футбол. Загубихме имидж, престиж. Това се отразява на всички - треньори, състезатели. Всички го виждаме това закъснение - като стартираме от инфраструктурата и приключим с качеството на футбола. С изключение на няколко клуба. Липсват водещите хора, които би трябвало да са футболни хора. Това освен бави развиването, само че и го дърпа обратно. Има клубове, в които се работи професионално, само че те са доста малко в българския шампионат.
 ЦСКА се скъса да печели титли преди Гриша Ганчев...
ЦСКА се скъса да печели титли преди Гриша Ганчев...

Да, но не!

Най-добрите моменти са доста, изобилстват. А най-лошите - когато съм си тръгвал, тъй като се работи непрофесионално. Не единствено в България, само че и в чужбина. Едно се договаряме, друго се прави. Последният ми престой е сходен.

Този господин ми е дебитор, дано си изплати отговорностите към мен и тогава да приказва. Дал съм му заем и дълги години не го връща. Коментира неща, от които е доста надалеч.

Няма срамна работа, взех вярното решение и задачата, идеята още веднъж е ЦСКА. И аз съм уверен, че ще успеем. Трябва да има един ЦСКА. Казах го и мога да го повторя още веднъж - няма човек, който може да ми отнеме ЦСКА от сърцето. Дадох толкоз доста на ЦСКА, че никой не може да ме упреква в изменничество. Скачал съм против институци. Винаги ще пазя ЦСКА.

Търсят се повече интирги, а не същността на това дело, с което сме се нагърбили. Това, за което разясняваме е акционерлно сдружение, акциите да бъдат 100% във почитателите и легендите, а не в един притежател, който взема решение вся и всьо.

Всичко това е във почитателите и футболните хора, които ще взимат избрани решения. Те би трябвало да преценяват. Всички сме уверени, че рано или късно това ще стане - ще има един ЦСКА. Какво по-хубаво от това да съберем богати хора, които да влагат в ЦСКА. Има доста мераклии - и Гриша Ганчев, и други да влагат в ЦСКА. Това е концепцията, а не да се настройваме едни против други, да водим войни и да споделяме " това е нашият зложелател ". По-голямата чат от легендите в едната страна, по-малката част - от другата. Фенската маса би трябвало да бъде обединена, това е пътят. Така мисля и по този начин обмислям.

Никой няма право да ме упреква и да взима решение вместо нас. Отишли Ради Здравков и Спас Джевизов да работят в Лудогорец и били предатели. Или в този момент ние сме предатели. Още повече, че пристигам в клуб, който е цялостен с митове и цесекари. Никой не може да каже, че сме по-малко цесекари от тези, които бяха на " Армията ", скандираха...

Нямам желание към никого да се обръщам и да давам ум. Всеки е в правото си да работи както е належащо. Беше ми срамно и болно. Мъка ми беше добре проведени хора какво ще създадат. Тази цялата гнус да се изсипе против нас. Всичко това беше добре проведено. И един от защитата, който беше с Ради Здравков, го объркаха с мен. Това не са цесекари. Убеден съм, че всичко беше проведено. Имах информация и по тази причина не отидох на мача.

Когато се завърнах, една част от почитателите от бранш " Г " пристигнаха при мен. Когато взех решение да си подам оставката, извиках Иван и му споделих, че ще си подам оставката, споделих го и на Дани Ганчев. Същевременно на среща бяха поканил и четирима от почитателите. Нищо грозно нямаше. Просто се споделиха истини. Не се спести нищо, само че нямам желание да споделям какво се е случило. Не мисля, че би трябвало да се случи. Има запис, тъй като по избор на Гриша Ганчев се записваше. Ако желаят да го пускат, аз нямам никакви проблеми.

Очаквах поддръжка от почитателите. За мое огромно отчаяние не я получих в точния момент, а по-късно. Ако я бях получил, щях да остана. Тогава един почитател попита дали има късмет да остана и аз споделих: " да, в случай че получа цялата спортно-техническа власт ". Така че няма проблем от моя страна да пуснат записа. Ако желаят, дано го пуснат. Няма скирто-покрито ", каза Младенов.
 Саша Илич пред мач №50 като треньор
Саша Илич пред мач №50 като треньор

Ще бъде против Пирин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР