Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е категоричен,

...
Оперативният директор на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е категоричен,
Коментари Харесай

Младенов: Никой няма право да ми се сърди, че съм във ФК ЦСКА 1948, няма срамна работа

Оперативният шеф на ФК ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е безапелационен, че клубът е кадърен да стане първенец, поради оптималните проекти на управлението.

В изявление за предаването " Арена спорт " някогашният футболен национал даде оценката си на работата в столичния клуб.

" По-големият опит на съперникът надви, изключително във втория мач. Противникът имаше преимущество. Във всеки идващ мач тимът ни стои по-добре. Отборът ни се приспособява. Стараем се, само че не желаеме да се изхвърляме и да сътворяваме напрежение. Желанието ни е да станем първенци, тъй като сме максималисти. Изкачваме стълбичката, което е показателно за работата в клуба. Навсякъде играем за победа. Стремим се да побеждаваме във всеки мач. Затова играем офанзивно и се стремим да преобладаваме на терена ", сподели той.

Бившият народен селекционер счита, че старши треньорът на " алените " Атанас Рибарски сполучливо се учи от грешките си.
 Билетите за семейството на ФК ЦСКА 1948 против Хебър към този момент са в продажба
Билетите за семейството на ФК ЦСКА 1948 против Хебър към този момент са в продажба

" Вижданията на футбола на Атанас Рибарски са положителни. Стреми се да бъде позитивен в нападателен проект, което е прелестно. Ние имаме оперативни, в които всеки си споделя мнението. Няма скрито-покрито. Негово право е кои от думите ми да одобри и кои не. Той си има лична философия и си отстоява мнението. Допускат се неточности, само че треньорите израстват от грешките си ", добави той.

Бившият футболист и състезател на ЦСКА разкри, че мнението му за ЦСКА е положително и че е запазил положителни връзки с хората в клуба.

" С всички максималисти, като Цветомир Найденов, се работи мъчно. Изисква се максимума от всички, най-много от първия тим. Изискванията са едни и същи - победа и единствено победа. Отношението ми към ЦСКА остава единствено положително. Почти с всички си резервирах положителните и другарски връзки. Много хора бяха недоволни, само че никой няма право да ми се сърди за прекосяването ми тук, няма срамна работа ", съобщи той.

Стойчо Младенов разяснява съдийството и подмладяването в българския футбол.

" До болежка съм осведомен с процеса за съдийството. Нищо не се е трансформирало. Повечето клубове упражняват напън върху съдиите. Ние може би сме единственият клуб, който държи на феърплея. Клуб, който желае бързи триумфи, рядко разчита на млад гений. Ние постановяваме млади състезатели. Въпреки грешките им, ние не се отказахме от тях. Подмладяването на националния тим е едно изтъркано факсимиле. Трябва да играят тези, които са в най-хубава спортна форма сега. Класирането на България на огромен състезателен конгрес е сложна задача ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР