Оперативната цел руските войски е да превземат град Часов Яр

...
Оперативната цел руските войски е да превземат град Часов Яр
Коментари Харесай

Британското военно разузнаване: Русия не е в състояние да проведе настъпление срещу Часов Яр

Оперативната цел съветските войски е да завладяват град Часов Яр в Донецка област, само че макар тактическите си триумфи те надали ще съумеят да проведат нахлуване. Това се споделя в ежедневния бюлетин на Министерството на защитата на Обединеното кралство, обобщение от който е оповестен в обществената мрежа Х, предава " Фокус ".

" Въпреки някои постепенни тактически триумфи, е доста малко евентуално съветските войски към момента да са способни да извършат пълномащабно нахлуване против тази обитаема зона “, твърди английското разузнаване.

В текста се добавя, че съветските сили не престават офанзивите, с цел да разширят контрола над град Бахмут, който превзеха предходната година. По данни на военните на Лондон съветската войска е напреднала и е открила надзор над източните елементи на Ивановское, а също по този начин нападна украински позиции в Богдановка.

На това направление непосредствената оперативна цел на Русия съвсем несъмнено е завладяването на Часов Яр, ситуиран на почти пет километра от фронтовата линия.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР