Опенхаймер: Дейвид Бадиел поставя под съмнение избора на Килиън Мърфи

...
Опенхаймер: Дейвид Бадиел поставя под съмнение избора на Килиън Мърфи
Коментари Харесай

Дейвид Бадиел казва, че британските евреи „живеят със страх“ на фона на „гнева“ заради конфликта Израел-Хамас

Опенхаймер: Дейвид Бадиел слага под подозрение избора на Килиън Мърфи като евреин физик

Докато фестивалът към този момент е в своята 27-ма година, подготовката за 2023 година трябваше да бъде друга.

Провеждайки се в сянката на разногласни диспути по отношение на пропалестинските митинги, вие d се мъча да схвана, че е пуснат даже без знаци или плакати отвън кината в Лондон.

Изображение: Премиерата на My Father's Secret е на Фестивала на еврейския филм в Обединеното кралство

Baddiel е угрижен каква е разликата сред усещането и действителността стават по-лоши за английските евреи.

„ Има съмнение, че евреите са могъщи, привилегировани и подтиснически. И в действителност сега има доста мощно чувство, че евреите са тревожни и живеят с някакъв тип боязън, и има някакво расово дежа вю, което идва с непрекъснато чувство за, нали разбирате, трескавата и ядосана природа на това, което се случва на открито. "

Майкъл Етъртън, основен изпълнителен шеф на UK Jewish Film, сподели пред Sky Новини по какъв начин през последните седмици сигурността към тяхното събитие трябваше да се усили.

„ Сигурността е в действителност затегната тази година. Поддържаме постоянен контакт с полицията, само че сме решени да продължим ", сподели той.

" Ние сме малко етническо малцинство в Обединеното кралство, тъй че се усещаме уязвими и изолирани в този миг... Бяха ужасни няколко седмици и като общественост ние в действителност би трябвало да се съберем и да можем да споделим нашите истории.

„ Не можем да бъдем принудени зад затворени порти от обстановка, която е доста хиляди благи... няма да се превърнем в невидима общественост. "

Отговорите на войната Израел-Хамас разкриха ерес в света на изкуствата.

Дейм Морийн Липман и Трейси-Ан Оберман приказваха за назначена защита за тяхната работа в малкия екран и театъра през последните седмици, в отговор на изправени пред проливен дъжд от ненавист и тормоз.

Писма, подписани от звезди, призоваващи за мирът, въпреки и доброжелателен, беше подложен на критика от някои еврейски актьори, които споделят, че постоянно са едностранчиви.

Още вести от развлеченията:
Звездата от Home And Away умря на 35 години
Бившият помощник на Робърт де Ниро печели дело за 1,2 милиона $

„ Това, което виждам от самото начало, са доста неусложнени двоични файлове, като доста неусложнена концепция за това къде лежи положителното и злото от двете страни “, изяснява Бадиел.

„ Тук става доста мъчно, съгласно мен, това не е спор, който може да се опише с букви. Наистина би трябвало да се разказва единствено в много дълги книги. "

27-ият Фестивал на еврейския филм в Обединеното кралство се организира в кината до 19 ноември и продължава онлайн от 20 до 27 ноември.

My Father's Secrets е в цифровите платформи на Обединеното кралство и Ирландия от понеделник, 27 ноември.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР