Опенхаймър“ продължи да се върти през сезона на наградите в

...
Опенхаймър“ продължи да се върти през сезона на наградите в
Коментари Харесай

„Опенхаймър“ печели главната награда на наградите на Гилдията на актьорите

„ Опенхаймър “ продължи да се върти през сезона на премиите в Холивуд в събота, спечелвайки основната премия за извънреден актьорски състав, дружно с премиите за Килиън Мърфи и Робърт Дауни Джуниър., на 30-ите награди на Гилдията на филмовите артисти.

С наближаването на премиите на Академията, блокбъстърът на Кристофър Нолан, който към този момент е победител в премиите Златен глобус и БАФТА, от ден на ден наподобява като любимец, който бяга. Наградите SAG, един от най-показателните предсказатели за Оскар, единствено ще допринесат за импулса за „ Опенхаймер “, водещият номиниран за награди Оскар с 13 номинации.

Наградите SAG не постоянно значат триумф на Оскар. Двама от последните петима спечелили от гилдията ( " Процесът на Чикаго 7 " и " Черната пантера " ) изгубиха на премиите " Оскар ". Но през последните две години и петте най-хубави награди на SAG – най-хубав отбор и четиримата спечелили в актьорско майсторство – си кореспондираха с възможните носители на Оскар, в това число ансамблите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР