OpenAI възстановява изпълнителния директор Сам Алтман в своя борд на

...
OpenAI възстановява изпълнителния директор Сам Алтман в своя борд на
Коментари Харесай

OpenAI има „пълно доверие“ на главния изпълнителен директор Сам Алтман след разследване, връща го в борда на директорите

OpenAI възвръща изпълнителния шеф Сам Алтман в своя ръб на шефовете и сподели, че има „ цялостно доверие “ в неговото управление след външно следствие на разтърсванията, които накараха компанията ненадейно да го уволни и да го наеме още веднъж през ноември.

OpenAI сподели, че следствието на адвокатската адвокатска фирма WilmerHale заключава, че отстраняването на Алтман е „ разследване от срив в връзките и загуба на доверие “. сред Алтман и предходния ръб.

Производителят на ChatGPT също сподели, че е добавил още трима нови членове към своя ръб на шефовете.

Действията са метод за изкуствения разсъдък на Сан Франциско компания, с цел да покаже на вложителите и клиентите, че се пробва да премине през вътрешните спорове, които съвсем я унищожиха предходната година и направиха световни заглавия.

В продължение на повече от три месеца OpenAI сподели малко за това, което управлява тогавашния й ръб на шефовете да уволнят Алтман на 17 ноември. В известие от този ден се споделя, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР