OpenAI представи нови бета-функции за потребителите на ChatGPT Plus, като

...
OpenAI представи нови бета-функции за потребителите на ChatGPT Plus, като
Коментари Харесай

Ставайки още по-умен, ChatGPT Plus ще може да анализира вашите собствени файлове

OpenAI показа нови бета-функции за потребителите на ChatGPT Plus, като разшири функционалността на този абонамент и обезпечи достъп до някои офис функционалности, които до момента бяха налични единствено в проекта ChatGPT Enterprise.

Това обновяване включват опция за качване и разбор на файлове, както и поддръжка на мултимодалност, което доста уголемява спектъра от благоприятни условия за потребление на чат-бота.

Сред новите функционалности, клиентите могат да работят с файлове. Чатботът обработва изпратените към него файлове, като дава опция на потребителя да обобщава данни, да задава въпроси или да основава визуализации въз основа на предоставените данни. Това дава на потребителите по-широка гама от принадлежности за обработка на информацията.

Най-интересната функционалност обаче е поддръжката на мултимодалност. Потребителите към този момент могат да употребяват режим “Преглед благодарение на Bing “, без да се постанова ръчно да превключват. ChatGPT автоматизирано ще дефинира по кое време е нужен този режим, въз основа на подтекста на общуването.

Така OpenAI разшири опциите на ChatGPT Plus, доближавайки го до функционалността на ChatGPT Enterprise. Тези промени вършат регистрацията за чатбота по-привлекателна за тези, които търсят инструмент за обработка на данните и мултимодалното взаимоотношение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР