OpenAI обяви в Twitter, че официалното мобилно приложение ChatGPT вече

...
OpenAI обяви в Twitter, че официалното мобилно приложение ChatGPT вече
Коментари Харесай

Официалното приложение ChatGPT вече е достъпно в още 11 държави

OpenAI разгласи в Twitter, че формалното мобилно приложение ChatGPT към този момент е налично допълнително страни. Когато OpenAI показа мобилното си приложение за първи път през предходната седмица, то беше налично единствено за iOS и единствено в Съединени американски щати. Сега доста хора, живеещи в Европа, Южна Корея, Нова Зеландия и други, ще могат да изтеглят приложението от Apple App Store.

Приложението ChatGPT е гратис и не съдържа никакви реклами. Хората, които към този момент са осведомени с ChatGPT няма да изпитват никакви усложнения с потреблението му, а и като цяло методът на взаимоотношение с чатбота е елементарно и комфортно.

Ето цялостния лист на страните, в които ChatGPT към този момент е наличен: Хърватия, Франция, Хърватия, Ямайка, Нова Зеландия, Никарагуа, Нигерия, Южна Корея, Англия и Съединени американски щати. Нека повторим: Само за iOS за момента. В първичното си известие OpenAI също по този начин даде обещание, че приложението за Android „ ще се появи скоро “.

Когато отворите приложението, можете да започнете да въвеждате текст в текстово поле в долната част на екрана. То работи тъкмо както при изпращането на известия във всяко чат приложение. Можете да диктувате текст, като употребявате вградената функционалност за различаване на тирада на Apple, само че можете да употребявате и системата за различаване на тирада с отворен код Whisper на OpenAI за гласово въвеждане.

След като натиснете бутона за изпращане, OpenAI обработва поръчката ви и връща отговор, генериран от изкуствен интелект. Можете да продължите с повече информация или да поискате различен отговор. Приложението поддържа блокове с код и потребителите могат да копират и слагат отговори.

По подразбиране ChatGPT резервира историята на чата ви и я употребява за образование на езиковият си модел. Когато тази функционалност е задействана, ще можете да намерите диалозите си и в десктоп версията. Струва си да се означи, че няма метод да деактивирате шерването на данни, без да деактивирате и историята на чата.

Ако сте клиент на ChatGPT Plus, ще можете да получите достъп до опциите на по-мощният и нов езиков модел GPT-4 посредством мобилното приложение. Потребителите на ChatGPT Plus могат да се възползват и от по-бързо време за реакция. ChatGPT Plus коства 20 $ на месец за настолни компютри и е разполагаем и за покупка в приложението в локалната ви валута (22,99 евро на месец в Европа, 19,99 паунда във Англия и т.н.).

Моментът на това разширение, което включва няколко европейски страни е забавен, защото основният изпълнителен шеф на OpenAI Сам Алтман се среща тази седмица с европейски държавни глави, като Еманюел Макрон от Франция, Педро Санчес от Испания и Риши Сунак от Англия. Алтман изрази рецензии към прибързаната регулаторна политика в региона на ИИ, а в този момент ChatGPT ще бъде доста по-достъпен в Европа, защото хората просто ще могат да си изтеглят приложението.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР