OpenAI каза, че ChatGPT отново е получил възможността да търси

...
OpenAI каза, че ChatGPT отново е получил възможността да търси
Коментари Харесай

ChatGPT отново получи достъп до интернет, за да търси отговори

OpenAI сподели, че ChatGPT още веднъж е получил опцията да търси информация в интернет, като чатботът предлага отговори, взети непосредствено от “уместните и авторитетни “ източници, които цитира. Функцията Browse with Bing сега е налична за клиентите на Plus и Enterprise, само че от този момент компанията я даде обещание на „ всички консуматори “.

Пряк достъп до интернет има Bing Chat в Windows, Edge и други приставки за браузъри – системата дава настояща информация, също като Гугъл Bard. И двата чатбота прибавят линкове към източниците на своите отговори — ChatGPT сега прави същото. Засега функционалността е налична единствено в уеб-версията на услугата, като би трябвало да се задейства настрана в настройките. На процедура, търсенето в интернет не работи доста бързо, само че въпреки всичко дава резултати и като се има поради склонността на системите с изкуствен интелект да халюцинират, способността за бърза инспекция на информацията мъчно може да бъде надценена.

OpenAI преди този момент беше разкрил достъп до интернет на ChatGPT, само че през юни Browse with Bing трябваше да бъде деактивиран, заради корист: потребителите бързо схванаха, че могат елементарно да убедят чатбота да им даде платено наличие посредством пряк URL-адрес. След това OpenAI добави низ в user-agent със стойност GPTBot към автоматизирания мрежов скенер, което разреши на уебмастърите да блокират достъпа на бота до техните уеб сайтове или раздели от платформата, посредством служебния файл robots.txt.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР