Opel разшири модификационното портфолио на 100% електрическото си пазарно предложение

...
Opel разшири модификационното портфолио на 100% електрическото си пазарно предложение
Коментари Харесай

Електрическият Opel Rocks-e вече и в лекотоварна версия

Opel разшири модификационното портфолио на 100% електрическото си пазарно предложение Rocks-e с лансирането на неговата лекотоварна версия KARGO.

От Opel разясняват, че Rocks-e KARGO, който дава обещание свободен пробег от до 75 километра, предлага опция за превозването на товари с размер от над 400 литра и тегло от 140 кг, като всичко това се осъществя на борда на извънредно плътно и еко-отговорно транспортно средство с дължина от единствено 2.41 метра, широчина от 1.39 метра и височина 1.52 метра.

KARGO, който ще бъде стартиран в началото в Германия и Нидерландия по-късно през тази година, е чудесно решение за спедиция в градски условия на дребни пратки, пица или медикаменти и други

За потребностите на главното си приложение, интериорът на Opel Rocks-e KARGO е трансформиран в едноместен, а на мястото на второта седалка е завършено модулно товарно поделение, отделено от лидера, в долната си част, със стена. Достъпът до товарите може да се реализира както от страната на водача, по този начин и от дясната врата.

Батерията на Opel Rocks-e KARGO е с потенциал от 5.5 kWh и може да бъде презаредена изцяло от домашна електрическа апаратура за към 4 часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР