Опечалените родители на тийнейджър, загинал в ужасяваща катастрофа, при която

...
Опечалените родители на тийнейджър, загинал в ужасяваща катастрофа, при която
Коментари Харесай

Сърцераздирателна почит към родителите на тийнейджъри, убити в катастрофа, докато майка казва, че мълчанието без син „е оглушително“

Опечалените родители на младеж, умрял в ужасяваща злополука, при която починаха трима, споделиха, че животът им е изпълнен с „ оглушителна тишина “ в изтощаващи респект, защото техният водач палач беше вкаран в пандиза.

„ Любящият “ Луис Банкс, на 17, беше погубен дружно с приятелите Арън Бел и Томи Шевелс, и двамата на 18, когато момчето играч Джошуа Чапман караше с ужасяваща скорост през селски път в Йоркшир Дейлс, преди да възпламени алена светлина и да се блъсна в дърво. 20-годишният Чапман получи голям брой пострадвания при злополуката, само че беше единственият оживял, като сподели на полицията, че няма спомен за случилото се.

Съд изслуша ужасяващ водач, който се натъкнал на останките на път сред Бедейл и Машам, Северен Йоркшир, в нощта на 29 юли 2022 година, мигове откакто е бил изпреварен от Чапман на червени светофари. Чапман е карал Alfa Romeo с ужасяващи скорости, преследвайки колата на очевидеца и му бипкайки.

Чапман беше наказан на девет години затвор в четвъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР